specialist in transport

CARGOBOSS is specialist in groupage en geconditioneerd vervoer van en naar Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. Voor uw zendingen naar of van Zwitserland verzorgen wij op efficiënte wijze de douane-afhandeling. U kunt bij ons terecht voor een colli tot complete vrachten.

 MG 8796

Geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer is een specialisatie die CARGOBOSS volledig eigen is. Alle vrachtwagens zijn uitgerust met koelmotoren en loggers, die de temperatuur continue monitoren.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ontvangen frequent trainingen op gebied van o.a. voedselveiligheid. Ons ervaren team begeleidt uw product met zorg naar uw klant.

IMG 0378rolfvankoppenfotografie

Dagelijks groupage vervoer naar diverse bestemmingen

CARGOBOSS verzorgt dagelijks groupage vervoer naar diverse bestemmingen in Zwitserland, Duitsland en Noord-Frankrijk. U kunt bij ons terecht voor een colli tot complete vrachten. Ook verzorgen wij retourvrachten vanuit deze landen naar verschillende bestemmingen in Nederland. Specialisatie van CARGOBOSS is het luchtvracht transport over de weg. Onze chauffeurs hebben het certificaat beveiliging medewerker luchtvracht. En wij zijn door de Koninklijke Marechaussee gecertificeerd als erkend agent.

IMG 7243

Op- en Overslag

CARGOBOSS biedt ook mogelijkheden voor op- en overslag van uw producten. Onze loods biedt een opslagcapaciteit van ongeveer 5.000 m2. Uw producten kunnen wij naar uw wens ook gekoeld opslaan. Faciliteiten voor cross-docking zijn aanwezig en wij hebben mogelijkheden tot het stickeren en palletiseren.   

Heeft u vragen over onze op- en overslag mogelijkheden, neem dan gerust contact op met ons.

IMG 7304

Uw Transport door Cargoboss laten doen?

Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Neem contact met ons op!

Contact opnemen